Notice: Use of undefined constant en_products_module - assumed 'en_products_module' in /web/u/garniz/system/_db.php on line 127 Garniz & En trappa upp
Veckans lunch

Vecka: 16

v. 15
v. 17
måndag
• Kalvfärsbiff med gräddsås och kokt potatis
• Stekt kycklingfilé med ratatoille och aioli. Serveras med ris
• Vegetariskt fyllda paprikor
tisdag
• Stekt panerad spätta med remouladsås och kokt potatis
• Kalops av högrev, serveras med kokt potatis och rödbetor
• Vegetarisk Spenat och medelhavsost gratäng
onsdag
• Raggmunkar med stekt fläsk och lingonsylt
• Köttfärslimpa med champinjonsås, lingonsylt och kokt potats
• Vegetarisk aubergine och fänkålsgratäng
torsdag
• Husets ärtsoppa med plättar, sylt och grädde
• Långbakad fläsksida med timjankryddad gräddsås, äppelsalsa och kokt potatis
• Havets wallenbergare med grönärtspuré smaksatt med citron, skirat smör och Potatismos
fredag
• Helstekt fläskfilé med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis
• Husets köttfärslasagne
*Reservation för eventuella ändringar i lunchmenyn.
 

Vi erbjuder dig dagens lunch i bufféform med ett gediget salladsbord med allt från klassisk husmanskost till smaker från världens alla hörn
Med lunch priser från 90:- till 100:-

Hämtmat kuponghäfte
x 10 hämtluncher 800:-

Lunchkupongshäfte
x 10 luncher 900:-